S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

VERTIKALA MARKISER

Climax vertikala markiser är ett modernt alternativ till utvändiga rulljalusier och utvändiga fasadpersienner. Vertikalmarkiser skyddar mot sol och vind, samt livar upp alla husfasader. De håller ute solens strålar, men släpper samtidigt in tillräckligt med dagsljus. På pergolor fungerar vertikalmarkiser som vindskydd. Alla våra vertikala markiser är tillverkade av förstklassig, blekningsresistent väv. Liksom andra utvändiga solskyddslösningar kan även vertikala markiser styras manuellt eller med hjälp av en motor. Den perfekta lösningen är att installera kassetten i ett förberett utrymme under fasaden. Installation kan även ske med hjälp av en synlig kassett framför fönstret. Solskyddet förankras i fönsterramar, väggar eller nisch. De olika modellerna är: med styrskena, med styrskena och dragkedja, med vajerstyrning.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXVERTIKALA MARKISER
 

Varför köpa vertikala markiser?

 

 

Vertikala markiser är den senaste trenden inom solskyddslösningar. Climax tillverkar måttbeställda markiser med 4 års garanti. Dessa utvändiga vertikalmarkiser skapar en trevlig inomhusmiljö. De skyddar mot solljus och insyn, utan att skymma utsikten. Vertikalmarkiser minskar värmeinsläppet, vilket innebär att du kan spara in på kostnaderna för luftkonditionering. Vertikalmarkiser med perforerad väv är perfekta för vardagsrum, eftersom de inte helt skymmer utsikten. Fullt ljusdämpande vävar är idealiska för sovrum. Tack vare ett brett utbud av färger och kvalitetsvävar med olika ljusgenomsläpp, kan du välja det alternativ som passar bäst utifrån just dina behov.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot sol, vind och insyn

VARIATION

Delvis eller fullständig ljusdämpning

DESIGN

Eleganta fasadtillbehör

BESPARINGAR

Sparar in på kostnaderna för luftkonditionering

 
 
 
 
 
 
VERTIKALA MARKISER
 

Filter:

ÖKAT VINDMOTSTÅND

 
JANEJ
 

SIDOSTYRNING

 
STYRSKENORSTYRVAJERDRAGKEDJA (ZIP)
 

DRIFT

 
MANUELLMOTORDRIVEN
 

UNIROL 100 C VERTIKAL FASADMARKIS

Unirol 100 C tillhör kategorin vertikala markiser som skyddar mot solen samtidigt som de skapar trevliga ljusförhållanden för både hemmet och kontoret. Vertikalmarkisen fångar upp solstrålarna innan de träffar fönsterglaset. Fönsterrutan värms inte upp och interiören blir inte överhettad och solblekt i onödan.

V-ROL 63 VERTIKAL FASADMARKIS

V-rol 63 är en lätt vertikal fasadmarkis av väv med en enkel konstruktion och ett fördelaktigt pris. Tack vare sin enkla installation och breda utbud av färger och vävar har den blivit mycket populär. Axeln med den inrullade väven skyddas inte av en kassett, därför passar V-rol 63 t.ex. i nischer ovanför fönster eller, för att t.ex. mörklägga terrasser. Den vertikala markisen kan även användas inomhus.

WINROL 85 VERTIKAL FASADMARKIS

Vertikalmarkisen Winrol 85 är en mycket populär mörkläggningslösning för fönster och fasader i alla slags byggnader. Den är lämplig för mörkläggning av fönster på familjebostäder, administrativa byggnader eller som ett sidoskydd på lusthus och pergolor. De två främsta fördelarna är den enkla konstruktionen och enkela installationen av kassetten. Under sommarmånaderna ger den kraftigt minskade luftkonditioneringskostnader, och på vintern sparar den uppvärmning.

WINROL 100 VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Winrol 100 utgör ett mycket intressant alternativ till fasadpersienner och rulljalusier. Winrol håller solstrålarna, genomträngande hetta och nyfikna blickar borta från fönstret. Detta populära system ger utmärkt mörkläggning och tack vare det oräkneliga antalet färger ser den också fantastisk ut. Passar familjebostäder, kontor samt mörkläggning av lusthus.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Unirol 100 C vertikal fasadmarkis
V-rol 63 vertikal fasadmarkis
Winrol 85 vertikal fasadmarkis
Winrol 100 vertikal fasadmarkis
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT