S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

VERTIKALA MARKISER

Climax vertikala markiser är ett modernt alternativ till utvändiga rulljalusier och utvändiga fasadpersienner. Vertikalmarkiser skyddar mot sol och vind, samt livar upp alla husfasader. De håller ute solens strålar, men släpper samtidigt in tillräckligt med dagsljus. På pergolor fungerar vertikalmarkiser som vindskydd. Alla våra vertikala markiser är tillverkade av förstklassig, blekningsresistent väv. Liksom andra utvändiga solskyddslösningar kan även vertikala markiser styras manuellt eller med hjälp av en motor. Den perfekta lösningen är att installera kassetten i ett förberett utrymme under fasaden. Installation kan även ske med hjälp av en synlig kassett framför fönstret. Solskyddet förankras i fönsterramar, väggar eller nisch. De olika modellerna är: med styrskena, med styrskena och dragkedja, med vajerstyrning.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXVERTIKALA MARKISER
 

Varför köpa vertikala markiser?

 

 

Vertikala markiser är den senaste trenden inom solskyddslösningar. Climax tillverkar måttbeställda markiser med 4 års garanti. Dessa utvändiga vertikalmarkiser skapar en trevlig inomhusmiljö. De skyddar mot solljus och insyn, utan att skymma utsikten. Vertikalmarkiser minskar värmeinsläppet, vilket innebär att du kan spara in på kostnaderna för luftkonditionering. Vertikalmarkiser med perforerad väv är perfekta för vardagsrum, eftersom de inte helt skymmer utsikten. Fullt ljusdämpande vävar är idealiska för sovrum. Tack vare ett brett utbud av färger och kvalitetsvävar med olika ljusgenomsläpp, kan du välja det alternativ som passar bäst utifrån just dina behov.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot sol, vind och insyn

VARIATION

Delvis eller fullständig ljusdämpning

DESIGN

Eleganta fasadtillbehör

BESPARINGAR

Sparar in på kostnaderna för luftkonditionering

 
 
 
 
 
 
VERTIKALA MARKISER
 

Filter:

ÖKAT VINDMOTSTÅND

 
JANEJ
 

SIDOSTYRNING

 
STYRSKENORSTYRVAJERDRAGKEDJA (ZIP)
 

DRIFT

 
MANUELLMOTORDRIVEN
 

UNIROL 100 Z VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala markisen Unirol 100 Z har, tack vare fastsvetsade dragkedjor (ZIP) ett ökat vindmotstånd. Det är en vertikalmarkis (tillsammans med Zipro och Niche) med ett blixtlåssystem i den vertikala markiskategorin. Här kombineras alla trenderna och uppfyller dina höga krav. Den är ett estetiskt komplement för varje fasad och kan även användas som sidomarkis för en pergola. Det finns 4 färger för baskonstruktionen och ett stort utbud vävar att välja mellan.

UNIROL 100 R VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Unirol 100 R ger perfekt skydd mot solen och hettan, vilket ökar komforten något oerhört. Om du inte vill förlora sikten i din omgivning, rekommenderar vi att använda perforerad väv. Den ger skugga samtidigt som du får en viss sikt utåt. Tack vare de universella installationsmöjligheterna på väggar, fönsterkarmar eller lateralt i smygar, kan denna markis användas i fönster samt som sidoskydd på pergolor.

UNIROL 100 C VERTIKAL FASADMARKIS

Unirol 100 C tillhör kategorin vertikala markiser som skyddar mot solen samtidigt som de skapar trevliga ljusförhållanden för både hemmet och kontoret. Vertikalmarkisen fångar upp solstrålarna innan de träffar fönsterglaset. Fönsterrutan värms inte upp och interiören blir inte överhettad och solblekt i onödan.

ZIPROL 95 VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Ziprol 95 erbjuder en innovativ lösning när det gäller mörkläggning. Denna vertikala markis har fastsvetsade dragkedjor (ZIP) längs vävens sidor. Blixlåssystemet har mycket stor motståndskraft mot vind och det finns därmed ingen risk att väven slits loss från styrskenorna. Det finns ett stort utbud enfärgade, designer och tekniska vävar att välja mellan. Kombination av flera konstruktioner tillsammans möjliggör mörkläggning av områden upp till 28 m².

ZIPROL 125 VERTIKAL FASADMARKIS

Vill du eliminera genomträngande solljus, drag eller snokande grannar från dina fönster? Den vertikala fasadmarkisen Ziprol 125 fixar allt detta och gör samtidigt att hela ditt hem ser bättre ut. Tack vare en dragkedja på båda sidor av väven, sitter den helt fast i styrskenorna. Du behöver därför inte vara rädd för att använda den vertikala markisen även i kraftig blåst.

ROLTEX 75 VERTIKAL FASADMARKIS

Vertikalmarkisen Roltex 75 ger perfekt skydd för varje fönster. Tack vare sin enkla installation, är Roltex även lämplig för extern mörkläggning av uterum. Den hjälper till att reducera den termiska belastningen på uterum och intilliggande byggnader och skapar ett behagligt klimat. De karakteristiska vävarna gör att varje fasad lever upp. Å andra sidan gör de milda färgnyanserna att dessa vertikala markiser lätt smälter in i byggnaden.

ROLTEX 95 VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Roltex 95 ger inte bara perfekt mörkläggning. Designen står verkligen ut tack vare ett omfattande utbud vävar och konstruktionsfärger. Roltex ger varje familjebostad eller lägenhetsbyggnad ett modernt utseende. Dess högkvalitativa mörkläggningsvävar är brandbeständiga och motståndskraftiga mot färgmattning. Roltex vertikala markis används också för att mörklägga uterum så att de skyddas mot överhettning.

NICHE 125 VERTIKAL FASADMARKIS

Vertikala fasadmarkiser har inte bara blivit populära bland husägare utan även bland arkitekter. Den vertikala fasadmarkisen Niche komplementerar på ett elegant sätt husets fasad. Väven i Niche vertikalmarkis har dragkedjor längs sidorna som förhindrar att väven dras ut ur styrskenorna. Deras fördel är att lådan kan täckas över.
Precis som med vanliga fasader, kan även vertikala markiser komplementeras med en solsensor. Den rullar automatiskt ner den vertikala markisen efter intensiteten på solljuset. Den är underhållsfri och drivs av ett solbatteri.

SUNROL VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Sunrol ger effektiv mörkläggning för fönster. Denna enkla men ändå mycket effektiva vertikalmarkis till fönster används för mörkläggning av alla sorters fönster och balkongdörrar. Den ger utmärkt skydd mot sol och oönskad hetta. Som standard har Sunrol en perforerad väv som mörklägger, men samtidigt ger utsyn från fönstret.

V-ROL 63 VERTIKAL FASADMARKIS

V-rol 63 är en lätt vertikal fasadmarkis av väv med en enkel konstruktion och ett fördelaktigt pris. Tack vare sin enkla installation och breda utbud av färger och vävar har den blivit mycket populär. Axeln med den inrullade väven skyddas inte av en kassett, därför passar V-rol 63 t.ex. i nischer ovanför fönster eller, för att t.ex. mörklägga terrasser. Den vertikala markisen kan även användas inomhus.

WINROL 85 VERTIKAL FASADMARKIS

Vertikalmarkisen Winrol 85 är en mycket populär mörkläggningslösning för fönster och fasader i alla slags byggnader. Den är lämplig för mörkläggning av fönster på familjebostäder, administrativa byggnader eller som ett sidoskydd på lusthus och pergolor. De två främsta fördelarna är den enkla konstruktionen och enkela installationen av kassetten. Under sommarmånaderna ger den kraftigt minskade luftkonditioneringskostnader, och på vintern sparar den uppvärmning.

WINROL 100 VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Winrol 100 utgör ett mycket intressant alternativ till fasadpersienner och rulljalusier. Winrol håller solstrålarna, genomträngande hetta och nyfikna blickar borta från fönstret. Detta populära system ger utmärkt mörkläggning och tack vare det oräkneliga antalet färger ser den också fantastisk ut. Passar familjebostäder, kontor samt mörkläggning av lusthus.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Z-90 Noval utvändig persienn
Utvändig persienn T-80
C-80 Vental utvändig persienn
Protal utvändig persienn
Z-70 utvändig persienn
C-80 utvändig persienn
C-60 utvändig persienn
F-80 utvändig persienn
EXT-50 utvändig persienn
EXT-50 H utvändig persienn
Aluminium utvändig rulljalusi
S_onro® utvändig rulljalusi
PVC utvändig rulljalusi
FM32 fönstermarkis
Winarm fönstermarkis
Prima T markis med vikarmar
Klasik markis med vikarmar
Noveta Plus markis med vikarmar
Duo markis med vikarmar
Prima Box kassettmarkis
Noveta Box kassettmarkis
Kaseta kassettmarkis
Sida sidomarkis
Espacio pergola
Med Twist pergola
Med Varia pergola
Pergoly Med Joy
Vitalia pergola
Kubus pergola
Med 100 pergola
Med Quadra R pergola
Med Luce pergola
Med Viva pergola
Nobleza pergola
Plano pergola
Plazido pergola
Tensado pergola
Gardena 350/350 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 250/250 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 200 solskyddlösning för uterummet
Gardena 500 solskyddlösning för uterummet
Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis
Unirol 100 R vertikal fasadmarkis
Unirol 100 C vertikal fasadmarkis
Ziprol 95 vertikal fasadmarkis
Ziprol 125 vertikal fasadmarkis
Roltex 75 vertikal fasadmarkis
Roltex 95 vertikal fasadmarkis
Niche 125 vertikal fasadmarkis
Sunrol vertikal fasadmarkis
V-rol 63 vertikal fasadmarkis
Winrol 85 vertikal fasadmarkis
Winrol 100 vertikal fasadmarkis
13.QU vertikal fasadmarkis
Persienn IDS
Persienn IDK
Persienn Max 25
Persienn EKO
Persienn Harmony
Persienn Super
Persienn Mono SC
Persienn INT-50
Persienn INT-50 H
Persienn INT-35
Rullgardin Orion
Rullgardin Varieta Zebra
Rullgardin Varieta
Rullgardin Varieta Mini
Rullgardin Calypso
Rullgardin Apollo
Rullgardin Apollo Plus
Rullgardin Fantazie (för takfönster)
Rullgardin Titan (för takfönster)
Rullgardin V-63
Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar
Plisserade solskydd för uterum
Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form
Japanska skjutpaneler
Lamellgardiner
EXT-16 fast myggnät
EXT-10 fast myggnät
Fast myggnät – nät 25 mm
Fast myggnät – nät 36 mm
Fast myggnät – nät med förskjutning
Lux myggnätsdörr
Extra myggnätsdörr
Ultra myggnätsdörr
Skjutbart myggnät i skenor
R1 skjutbart myggnät i ram
R2 skjutbart myggnät i ram
Rolo F1 upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo klik (klickstop) upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo hák (fastkrokning) upprullningsbart myggnät (fönster)
ROLL-UP med magnet upprullningsbart myggnät för dörrar
Plisserat myggnät för dörrar
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT