ALLA VÅRA UTVÄNDIGA SOLSKYDD


PERGOLA

Av pergolan kan du njuta av i många år, samtidigt som den garanterar hög kvalitet och tillförlitlighet. Pergolan låter dig utöka boytan i ditt hem utan bygglov, samtidigt som den gör terrassen till ett extra vardagsrum och ger skydd mot skadlig UV-strålning och regn. Både designen och tillförlitligheten ger pergolan det lilla extra ditt hem behöver.


PERGOLA MED ZIP

Dessa pergolor är effektiva och väderbeständiga som skyddar terrassen från jobbigt solljus och är utrustad med en kraftigt väderbiten duk. På dessa pergolor går det köra in taket helt om man vill. Tack vare sin pålitliga och enkla struktur är de en idealisk lösning för restauranger, kaféer och offentliga institutioner, såväl som för villor.


MARKISER

Markiser är ett säkert kort och används ständigt för utomhusmiljöer. Du kan matcha våra markiser perfekt till dina estetiska krav, så att du som kund kan njuta av din produkt i flera år. Markiser är ett perfekt skydd mot intensiv solstrålning. Vilket är grunduppgiften för alla våra markiser på stora ytor som terrasser, balkonger eller trädgårdar


FÖNSTERMARKISER

Fönstermarkiser är en perfekt lösning där det krävs ett solskyddsystem som skyddar separata fönster. Tack vare sin universella och tidlösa design kommer fönstermarkiser att förgylla fasader på villor såväl som butiker, restauranger, kaféer.


MARKISOLETTER

Markisoletten är en produkt som kombinerar egenskaper och funktionaliteter hos både vertikalmarkisen och fönstermarkisen. Detta solskydd används oftast för högre fönster såsom altan- eller balkongdörrar. Tack vare sina lutande armar går det justera insyn och utsyn till vad som önskas.


ZIP-SCREEN

Zipscreen är en stabil vertikalmarkis som passar för allt från butiker och kontor till dagens moderna villor. Vertikalmarkisen har sidostyrningar med zipfunktion, vilket innebär att vävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i styrskenorna som håller väven på plats längs sidorna.


VERTIKALMARKISER

Vertikalmarkisen sitter längs utsidan av fönstret och är försedd med styrskenor som väven löper i med en bottenlist. Väven ger möjlighet att behålla utsikten men stänger ut starka solstrålar och stoppar värme från att tränga in. Den kan jämföras med en zip-screen fast utan dragkedja.


FASADPERSIENNER

Fasadpersienner kan jämföras med persienner fast på utsidan. De skyddar mot insyn men ger dig en god utsikt samtidigt som de skyddar mot sol och värme. Lamellerna tillverkas i flertal olika bredder och går att tillverkas i alla tänkbara kulörer.