S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

RULLJALUSIER

Climax utvändiga rulljalusier förhindrar att solstrålar och ljud tränger sig in när du ska sova. Utvändiga rulljalusier skyddar dina fönster mot kraftigt regn, hagel och UV-strålning. De är lämpliga för fönster i sommarhus, bottenvåningar eller höghus. Utvändiga rulljalusier kan utrustas med integrerade myggnät eller med ett lås som förhindrar olovligt intrång. Våra rulljalusikategorier är: rulljalusier tillverkade av PUR-skumfyllt aluminium (lamelltjocklek 37 och 42 mm) och rulljalusier tillverkade av plast. Vi erbjuder också s_onro-modellen, som är en specialtillverkad förstklassig rulljalusi i aluminium. Du kan välja mellan rektangulära, bågformade och avfasade kassetter.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXRULLJALUSIER
 

Varför köpa utvändiga rulljalusier?

 

Överväger du att välja utvändiga rulljalusier istället för persienner? Utvändiga rulljalusier skyddar inte bara mot solen. De har lameller tillverkade av aluminium eller plast´ och dessa lameller kan inte vinklas. Istället utgörs en utvändig rulljalusi av en heltäckande panel, som har en ljud- och värmeisolerande funktion. När rulljalusin dras ner på vintern kan de minska uppvärmningskostnaderna med så mycket som 30 procent. Utvändiga rulljalusier minskar också buller från omgivningen, i synnerhet om du bor i närheten av en trafikerad väg. Lamellerna ligger dolda i en kassett som är synlig, inbyggd under fasaden eller installerad direkt i ett överstycke i byggnaden. För att undvika att byggnadens utseende påverkas av den synliga kassetten ska rulljalusierna helst betänkas redan under projektplaneringsfasen. Climax utvändiga rulljalusier med 4 års garanti tillverkas alltid efter mått. Välj bland många olika färger och lamellbredder, samt mellan manuell eller elektrisk styrning.

 

Främsta fördelarna

 

100 % LJUSDÄMPNING

skyddar mot solen

ISOLERING

Ljud- och värmeisolering

SÄKERHET

Håller inbrottstjuvar borta

SKYDD

Förlänger fönstrens livslängd

 

 
 
 
 
 
 
 

ALUMINIUM UTVÄNDIG RULLJALUSI

Externa rulljalusier i aluminium ger utmärkt skydd mot solen och alltför nyfikna grannar. Deras platta består av aluminiumlameller med en täckhöjd på 37 mm och är fyllda med PUR-skum. Tack vare detta reducerar dessa rulljalusier buller betydligt samt reglerar rumstemperaturen. På vintern kan de minska uppvärmningskostnader med så mycket som 30 %.

PVC UTVÄNDIG RULLJALUSI

Den externa rulljalusin PVC 37 med plastlameller är ett billigare alternativ jämfört med rulljalusier av aluminium. Den är mer lämplig för mörkläggning av mindre fönster. De är inte fyllda med PUR-skum men ger utmärkt skydd mot solen och skyddar dina fönster mot regn och nedsmutsning. Precis som med rulljalusierna av aluminium skapar dessa plastlameller, när de är neddragna, en luftkudde mellan sig och fönstret, vilket fungerar som ett isoleringslager.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Aluminium utvändig rulljalusi
PVC utvändig rulljalusi
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT