S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

Pergolor och uterum utökar boytan i ett hem. Du kan välja mellan praktiskt taget underhållsfria pergolor av aluminium, eller toppmoderna bioklimatiska pergolor. Utomhuskärmar är lämpliga för skuggning av uterum. Climax solskyddlösningar för pergolor och uterum tillverkas efter mått och levereras med 4 års garanti. De skyddar mot sol, regn och överhettning.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXSOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
 

PERGOLOR

Pergolor är ett elegant och praktiskt inslag, både i privata hem och på restaurangterrasser. Climax tillverkar högkvalitativa, underhållsfria pergolor i aluminium. Pergolor skiljer sig från markiser, både vad gäller konstruktion och funktion. De är mer stabila och skyddar inte bara mot sol utan också mot regn. Taket på pergolorna består av vinklingsbara aluminiumlameller eller stark vattentät takduk. Vår bästa produkt i pergolakategorin är den bioklimatiska pergolan Espacio.

SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Många hem har ett utrum eller en inglasad veranda. Ibland kan värmen på sommaren göra det omöjligt att vistas i ett uterum. Climax solskyddlösningar för uterum förhindrar överhettning och bidrar till att skapa en trevlig miljö. Dessa lösningar är också lämpliga för att skugga restaurang- och kaféträdgårdar.

 

Varför köpa pergola eller solskyddslösningar för uterummet?

 

Med Climax solskyddslösningar för pergolor och uterum gör du ditt hem både mer attraktivt och funktionellt. Pergolor skyddar mot sol och regn och gör din terrass till en mer behaglig plats att vistas på, året runt. Gardena utomhusskärmar för skuggning av uterum förhindrar främst överhettning av interiören. Utdragbara pergolatak och markiser för uterum styrs i de flesta fall elektriskt. Välj bland ett brett urval av färger, mönster och duktyper.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot sol och hetta

DESIGN

Brett utbud av färger

KVALITET

Extremt robust konstruktion

STORLEK

Skuggar stora ytor

 
 
 
 
 
 
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
 

Filter:

FRISTÅENDE

 
JANEJ
 

TAK MED VINKLADE LAMELLER

 
JANEJ
 

REGNSKYDD

 
JANEJ
 

GARDENA 350/350 ZIP SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Om du letar efter lämplig solavskärmning för ditt uterum, då är Gardena 350 den perfekta lösningen. Den passar inte bara i familjebostäder, utan ger även skugga åt restauranger och uteserveringar. Konstruktionens standardfärg är vit, silver eller strukturerat stenkol. Gardena 350 kan kompletteras med automatiska sensorer som är kopplade till motordrivenheterna och fungerar automatiskt baserat på aktuellt väder. Gardena 350 finns även med fastsvetsad dragkedja (ZIP) för ökat vindmotstånd.

GARDENA 250/250 ZIP SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Gardena 250 för solavskärmning av uterum är förankrad i pergolans undersida eller i uterumets struktur. Den förhindrar att solstrålar tränger in i området. Det finns över 150 färger och vävar att välja mellan, från enfärgade till flerfärgade och en hel uppsättning mönster. Alla vävar är färgbeständiga och impregnerade.

KUBUS PERGOLA

Fördelen med den fristående pergolan Kubus är möjligheten att luta duken hur mycket du vill beroende på solens höjd. Dess eleganta design skapar en charmig trädgårdsupplevelse. Du kan komplettera pergolan med ett system för dropplister som leder bort vatten när det regnar. Duken är beständig mot fukt och mögel men skyddar inte mot kraftigt regn.

GARDENA 200 SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Gardena 200 är den perfekta lösningen för solavskärmning av uterum. Skärmen skyddar mot obehagliga solstrålar och förhindrar att uterummet blir överhettat. Tack vare denna lösning skapas en behagligare temperatur i ditt uterum.

GARDENA 500 SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Gardena 500 för solavskärmning av uterum har en stor fördel jämfört med övriga modeller. Den speciella böjda konstruktionen gör det möjligt att skugga lutande sektioner samt vertikala delar av uterummet med en enda solskärm. Väven med UV-filter kan rullas upp i en stängd kassett som skyddar det mot skada. En annan fördel är också den smidiga elektriska fjärrkontrollen som gör att du inte behöver gå utanför huset.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Kubus pergola
Gardena 350/350 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 250/250 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 200 solskyddlösning för uterummet
Gardena 500 solskyddlösning för uterummet
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT