S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

Pergolor och uterum utökar boytan i ett hem. Du kan välja mellan praktiskt taget underhållsfria pergolor av aluminium, eller toppmoderna bioklimatiska pergolor. Utomhuskärmar är lämpliga för skuggning av uterum. Climax solskyddlösningar för pergolor och uterum tillverkas efter mått och levereras med 4 års garanti. De skyddar mot sol, regn och överhettning.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXSOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
 

PERGOLOR

Pergolor är ett elegant och praktiskt inslag, både i privata hem och på restaurangterrasser. Climax tillverkar högkvalitativa, underhållsfria pergolor i aluminium. Pergolor skiljer sig från markiser, både vad gäller konstruktion och funktion. De är mer stabila och skyddar inte bara mot sol utan också mot regn. Taket på pergolorna består av vinklingsbara aluminiumlameller eller stark vattentät takduk. Vår bästa produkt i pergolakategorin är den bioklimatiska pergolan Espacio.

SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Många hem har ett utrum eller en inglasad veranda. Ibland kan värmen på sommaren göra det omöjligt att vistas i ett uterum. Climax solskyddlösningar för uterum förhindrar överhettning och bidrar till att skapa en trevlig miljö. Dessa lösningar är också lämpliga för att skugga restaurang- och kaféträdgårdar.

 

Varför köpa pergola eller solskyddslösningar för uterummet?

 

Med Climax solskyddslösningar för pergolor och uterum gör du ditt hem både mer attraktivt och funktionellt. Pergolor skyddar mot sol och regn och gör din terrass till en mer behaglig plats att vistas på, året runt. Gardena utomhusskärmar för skuggning av uterum förhindrar främst överhettning av interiören. Utdragbara pergolatak och markiser för uterum styrs i de flesta fall elektriskt. Välj bland ett brett urval av färger, mönster och duktyper.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot sol och hetta

DESIGN

Brett utbud av färger

KVALITET

Extremt robust konstruktion

STORLEK

Skuggar stora ytor

 
 
 
 
 
 
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
 

Filter:

FRISTÅENDE

 
JANEJ
 

TAK MED VINKLADE LAMELLER

 
JANEJ
 

REGNSKYDD

 
JANEJ
 

ESPACIO PERGOLA

Den bioklimatiska aluminiumpergolan Espacio kombinerar i sin utformning både lyx och funktionalitet. Den samarbetar på ett smart sätt med naturen för att garantera hög komfort med låg strömförbrukning. Den är perfekt för alla som enbart kräver det bästa. Den fungerar felfritt i alla väder och årstider. Den installeras på terrasser i familjebostäder, verandor eller uteserveringar.

VITALIA PERGOLA

I Vitalia-pergolan kan du njuta av den avslappnande atmosfären på terrassen i alla väderlekar. Den hör till pergolakategorin som kallas ”anti-regn”. Pergolans tak har en lutning på 7 grader som garanterar att allt vatten rinner av duken. Vitalia passar bra för både familjebostäder samt för solavskärmning av uteserveringar.

KUBUS PERGOLA

Fördelen med den fristående pergolan Kubus är möjligheten att luta duken hur mycket du vill beroende på solens höjd. Dess eleganta design skapar en charmig trädgårdsupplevelse. Du kan komplettera pergolan med ett system för dropplister som leder bort vatten när det regnar. Duken är beständig mot fukt och mögel men skyddar inte mot kraftigt regn.

NOBLEZA PERGOLA

Den ståtliga exteriören på Nobleza-pergolan sätter inte på något sätt funktionaliteten i skymundan. Konstruktionen är helt i aluminium och praktiskt taget underhållsfri och exemplifieras av sin långa livslängd. Pergolans tak består av en mycket högkvalitativ brandbeständig och vattentät duk, Nobleza är den ideala solavskärmningslösningen för stora uteserveringar.

PLANO PERGOLA

Designerpergolan Plano består av högkvalitativa lackerade aluminiumbalkar. Tack vare en 7-gradig taklutning, rinner allt vatten av från duken. En ränna kan även installeras på framdelen. Plano-pergolan är perfekt för att skärma av uteserveringar, barer och även kommersiella byggnader från sol.

PLAZIDO PERGOLA

Den lyxiga Plazido-pergolan är alltid specialtillverkad. Hela konstruktionen är tillverkad i högsta kvalitet och håller en livstid. Taket är gjort av en brandbeständig och vattentät duk av högsta kvalitet. Du behöver inte frukta sol eller regn under denna pergola. Den skyddar inte bara dig utan även dina utomhusmöbler och terrassgolv.

TENSADO PERGOLA

Den moderna pergolan Tensado ger skydd åt trädgårdsterrasser, vinterträdgårdar och swimmingpooler. Det vattentäta taket skyddar mot regn och förblir opåverkat av fukt som genereras av pooler eller vinterträdgårdar. Tack vare sitt skjuttak skapar den ett behagligt klimat undertill.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Espacio pergola
Med Twist pergola
Med Varia pergola
Pergoly Med Joy
Vitalia pergola
Kubus pergola
Med Luce pergola
Med Viva pergola
Nobleza pergola
Plano pergola
Plazido pergola
Tensado pergola
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT