S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

Våra produkter

Vill du skydda dig från solens strålar, reglera temperaturen i ett rum eller få mindre insyn? Vi har då lösningen. Solskydd används inte bara för att dämpa ljusinsläppet, utan också för att spara på kostnaderna för luftkonditionering och uppvärmning, eller förhindra allergier hos barn.
Vi skräddarsyr utvändiga och invändiga solskyddslösningar, helt enligt dina önskemål. Det innebär att vi har något för alla! Var och en av våra produkter genomgår testförfaranden och noggranna slutkontroller. Därför kan vi tryggt erbjuda en utökad 4-årsgaranti. Våra produkter har sålts till nöjda kunder i över 30 länder.

 

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 

hitta en skräddarsydd lösning

 

KOM IGÅNG

 
steg 1
 
JAG LETAR
EFTER EN
SOLSKYDDSLÖSNING FÖR
HUS OCH
LÄGENHET

GER SKUGGA I RUMMET

REGLERAR TEMPERATUREN

KAN STYRAS VIA EN SMARTPHONE

SPARAR ENERGI

JAG LETAR
EFTER EN
SOLSKYDDSLÖSNING FÖR
TERRASSER OCH
UTERUM

MÅTTBESTÄLLDA

SKYDDAR MOT SOLLJUS

ENKLA ATT UNDERHÅLLA

 

Vet du vad du letar efter? Gå direkt till produktkatalogen.

 

 

PRODUKTKATALOG

 
 
 
 

produktkatalog

 

FASADPERSIENNER

Climax utvändiga fasadpersienner är den vanligast förekommande solskyddslösningen i villor och hyreshus. De här solskydden hindrar solens strålar för att tränga in genom fönstret. Genom att vinkla lamellerna kan du släppa in eller ut luft, samtidigt som du reglerar ljusinsläppet. Utvändiga fasadpersienner fungerar både på natten och dagen. De skyddar mot ... (mer info)

 

Z-90 NOVAL UTVÄNDIG PERSIENN

Z-90 Noval-persiennen är en förstklassig produkt på marknaden för extern skuggning. De individuella lamellerna är 90 mm breda och har en Z-form. Z-90 Noval-persiennen kännetecknas av lameller som perfekt sammanfogas med varandra, och blockerar varje liten solstråle. Lamellernas undersida är utrustade med en plasttätning för bättre och tystare stängning.

UTVÄNDIG PERSIENN
T-80

Den externa T-80-persiennen passar dagens moderna byggnader perfekt. Inte bara skänker den skugga till familjebostäder och lägenheter utan också till skolor och kontor. Den rektangulära T-formade lamellen är utmärkande för denna modell. Den har flera fördelar t.ex. den låga stapelhöjden tack vare en lamellbredd på 80 mm, bättre stängning av lamellerna och högt vindmotstånd.

C-80 VENTAL UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa C-80 Vental-persiennen skyddar mot solen, samtidigt som den möjliggör ventilation. Den innovativa böjda C-formen på de 80 mm breda lamellerna ger en kompakt staplingshöjd (lamellbunt) när persiennen är upphissad. Det högre antalet lameller förbättrar skuggningsförmågan ytterligare.

 

gå till

fasadpersienner

 

RULLJALUSIER

Climax utvändiga rulljalusier förhindrar att solstrålar och ljud tränger sig in när du ska sova. Utvändiga rulljalusier skyddar dina fönster mot kraftigt regn, hagel och UV-strålning. De är lämpliga för fönster i sommarhus, bottenvåningar eller höghus. Utvändiga rulljalusier kan utrustas med integrerade myggnät eller med ett lås som förhindrar olovligt ... (mer info)

 

ALUMINIUM UTVÄNDIG RULLJALUSI

Externa rulljalusier i aluminium ger utmärkt skydd mot solen och alltför nyfikna grannar. Deras platta består av aluminiumlameller med en täckhöjd på 37 mm och är fyllda med PUR-skum. Tack vare detta reducerar dessa rulljalusier buller betydligt samt reglerar rumstemperaturen. På vintern kan de minska uppvärmningskostnader med så mycket som 30 %.

S_ONRO® UTVÄNDIG RULLJALUSI

Den lyxigaste modellen i denna kategori är den externa rulljalusin s_onro®. När rulljalusierna delvis är neddragna, kan du ventilera utan att de blockerar utsikten. Du kan även dra ned dem helt för att få totalt mörker. Jämfört med vanliga externa rulljalusier, släpper s_onro® rulljalusier in upp till 21 % mer ljus. Mellan lamellerna i den neddragna plattan syns långa ljusstrimmor. Lamellerna har den lägsta täckhöjden på bara 10 mm.

PVC UTVÄNDIG RULLJALUSI

Den externa rulljalusin PVC 37 med plastlameller är ett billigare alternativ jämfört med rulljalusier av aluminium. Den är mer lämplig för mörkläggning av mindre fönster. De är inte fyllda med PUR-skum men ger utmärkt skydd mot solen och skyddar dina fönster mot regn och nedsmutsning. Precis som med rulljalusierna av aluminium skapar dessa plastlameller, när de är neddragna, en luftkudde mellan sig och fönstret, vilket fungerar som ett isoleringslager.

 

gå till

rulljalusier

 

MARKISER

Climax utvändiga markiser är lämpliga för husterrasser, uteserveringar och balkonger. Kassett-, vikarms-, fönster-och sidomarkiser skyddar dig och din terrass på ett effektivt sätt. Climax tillverkar måttbeställda markiser med 4 års garanti. Du kan komplettera markiserna med sol-, vind- eller skaksensorer. Sensorerna signalerar till drivmekanismen att rulla ... (mer info)

 

PRIMA T MARKIS MED VIKARMAR

Prima T-markisen med vikarmar hör till standardmarkiserna med vikarmar och har ett brett användningsområde. Dess främsta fördel är det låga priset för en riktig kvalitetsprodukt. Akrylväven har en UV-skyddsfaktor och kan skyddas med ytterligare ett litet tak. Det finns över 100 färgnyanser att välja mellan.

PRIMA BOX KASSETTMARKIS

Kassettmarkisen Prima Box ger den optimala balansen mellan pris och kvalitet. Akrylväven skyddas mot ogästvänligt väder i en designerkassett. Detta säkerställer att den förblir i toppskick under mycket lång tid. Markisen skapar perfekt skugga under långa, varma sommardagar. Dessutom finns över 100 färger och vävmönster att välja mellan.

NOVETA BOX KASSETTMARKIS

Den felfria designen på kassettmarkisen Noveta Box gör den till ett givet val för fasaderna på minimalistiska familjebostäder. Den skyddar möbler mot skadlig solstrålning och förlänger därmed livslängden. Den förstklassiga konstruktionen kompletteras med ditt val från det breda utbudet av färgbeständiga vävar.

 

gå till

markiser

 

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

Pergolor och uterum utökar boytan i ett hem. Du kan välja mellan praktiskt taget underhållsfria pergolor av aluminium, eller toppmoderna bioklimatiska pergolor. Utomhuskärmar är lämpliga för skuggning av uterum. Climax solskyddlösningar för pergolor och uterum tillverkas efter mått och levereras med 4 års garanti. De skyddar mot sol, regn och överhettning.

 

ESPACIO PERGOLA

Den bioklimatiska aluminiumpergolan Espacio kombinerar i sin utformning både lyx och funktionalitet. Den samarbetar på ett smart sätt med naturen för att garantera hög komfort med låg strömförbrukning. Den är perfekt för alla som enbart kräver det bästa. Den fungerar felfritt i alla väder och årstider. Den installeras på terrasser i familjebostäder, verandor eller uteserveringar.

VITALIA PERGOLA

I Vitalia-pergolan kan du njuta av den avslappnande atmosfären på terrassen i alla väderlekar. Den hör till pergolakategorin som kallas ”anti-regn”. Pergolans tak har en lutning på 7 grader som garanterar att allt vatten rinner av duken. Vitalia passar bra för både familjebostäder samt för solavskärmning av uteserveringar.

GARDENA 350/350 ZIP SOLSKYDDLÖSNING FÖR UTERUMMET

Om du letar efter lämplig solavskärmning för ditt uterum, då är Gardena 350 den perfekta lösningen. Den passar inte bara i familjebostäder, utan ger även skugga åt restauranger och uteserveringar. Konstruktionens standardfärg är vit, silver eller strukturerat stenkol. Gardena 350 kan kompletteras med automatiska sensorer som är kopplade till motordrivenheterna och fungerar automatiskt baserat på aktuellt väder. Gardena 350 finns även med fastsvetsad dragkedja (ZIP) för ökat vindmotstånd.

 

gå till

solskyddlÖsningar fÖr pergola och uterum

 

VERTIKALA MARKISER

Climax vertikala markiser är ett modernt alternativ till utvändiga rulljalusier och utvändiga fasadpersienner. Vertikalmarkiser skyddar mot sol och vind, samt livar upp alla husfasader. De håller ute solens strålar, men släpper samtidigt in tillräckligt med dagsljus. På pergolor fungerar vertikalmarkiser som vindskydd. Alla våra vertikala markiser är tillverkade ... (mer info)

 

UNIROL 100 Z VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala markisen Unirol 100 Z har, tack vare fastsvetsade dragkedjor (ZIP) ett ökat vindmotstånd. Det är en vertikalmarkis (tillsammans med Zipro och Niche) med ett blixtlåssystem i den vertikala markiskategorin. Här kombineras alla trenderna och uppfyller dina höga krav. Den är ett estetiskt komplement för varje fasad och kan även användas som sidomarkis för en pergola. Det finns 4 färger för baskonstruktionen och ett stort utbud vävar att välja mellan.

UNIROL 100 R VERTIKAL FASADMARKIS

Den vertikala fasadmarkisen Unirol 100 R ger perfekt skydd mot solen och hettan, vilket ökar komforten något oerhört. Om du inte vill förlora sikten i din omgivning, rekommenderar vi att använda perforerad väv. Den ger skugga samtidigt som du får en viss sikt utåt. Tack vare de universella installationsmöjligheterna på väggar, fönsterkarmar eller lateralt i smygar, kan denna markis användas i fönster samt som sidoskydd på pergolor.

UNIROL 100 C VERTIKAL FASADMARKIS

Unirol 100 C tillhör kategorin vertikala markiser som skyddar mot solen samtidigt som de skapar trevliga ljusförhållanden för både hemmet och kontoret. Vertikalmarkisen fångar upp solstrålarna innan de träffar fönsterglaset. Fönsterrutan värms inte upp och interiören blir inte överhettad och solblekt i onödan.

 

gå till

vertikala markiser

 

PERSIENNER

Climax persienner tillhör de mest använda typerna av solskyddslösningar för inomhusbruk. Persienner i aluminium reglerar kontinuerligt ljusinflödet. De skyddar lika bra mot solljus som mot insyn. Lämpliga för praktiskt taget alla typer av fönster. Prisvärda och enkla att underhålla. De passar bra i hus, lägenheter, kontor, skolor, banker, fabriker och restauranger.

 

PERSIENN IDS

IDS inomhuspersienner i aluminium är särskilt lämpliga för plastfönster eller träfönster i europeisk stil. Tack vare sin enkla design kan de förutom i lägenheter och familjebostäder även användas i dagis och skolor. Regleringen kan kompletteras med en säkerhetskedja så att barn inte utsätts för fara. Det finns flera färger att välja mellan inklusive imiterat trä.

PERSIENN IDK

IDK-persiennen är en av standardaluminiumpersiennerna. Den ger den perfekta avskärmningslösningen för plastfönster eller träfönster i europeisk stil till ett rimligt pris. Persiennerna kan utrustas med en broms, som gör att de kan stoppas i vilket läge som helst utan att du behöver fästa kedjan i hållaren.

PERSIENN MAX 25

Aluminiumpersiennen Max kan inte bara reglera ljus. Designen och den tysta manövreringen med en mycket pålitlig mekanism kännetecknar denna modell. Denna typ hör till de absolut bästa persiennerna och passar alla vertikala fönster och dörrar. Finns med både manuell och elektrisk manövrering.

 

gå till

persienner

 

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

Climax invändiga solskyddslösningar av väv reglerar effektivt ljusinsläppet och skapar en trevlig miljö i varje hem, skola eller kontor. Invändiga solskyddslösningar med dekorativa väver är ett elegant alternativ till persienner. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och vävtyper, samt olika typer av mörkläggning. Oavsett om du väljer ... (mer info)

 

RULLGARDIN ORION

Rullgardin Orion passar för de flesta fönster i både familjebostäder och lägenheter. De är särskilt lämpliga som skydd mot insyn utifrån eller för att dämpa ljuset i interiören. Rullgardinen fästs direkt på fönsterbågen. Det finns ingen risk att den faller ner även om fönstret är öppet. Tack vare sin användbarhet, breda urval av mönstrade vävar och kassettfärger, har denna modell blivit mycket populär.

RULLGARDIN VARIETA ZEBRA

Rullgardin Varieta natt- och dag är både tekniskt och estetiskt avancerad. Zebra med dubbla vävar tillhandahåller två funktioner samtidigt. Om de kompletta och transparenta banden alterneras tränger ljus delvis in i rummet. När de icke-transparenta banden framtill och på sidan av väven är i linje, skärmas ljuset bort totalt.

RULLGARDIN VARIETA

Rullgardin som passar lika bra natt och dag i varje rum. Tack vare ett brett utbud av mönster och färgmatchning med tillbehör, fulländar den atmosfären i varje rum. Du kan välja mellan en rad vävar med varierande nivå av ljusgenomtränglighet. Den blockerar spionerande blickar samtidigt som den inte helt mörklägger ett rum som externa rulljalusier. Att kombinera externa och interna rulljalusier är en perfekt lösning.

 

gå till

invÄndiga solskyddslÖsningar av vÄv

 

MYGGNÄT

Måttbeställda myggnät är ett praktiskt sätt att hålla motbjudande insekter borta. Myggnäten är som mest användbara under sommaren, men de flesta familjer har dem uppe året runt. De skymmer inte utsikten, de bidrar till en mer rofylld sömn och de skapar en säkrare miljö för barnen. Climax tillverkar myggnät för både fönster och dörrar. Du kan välja ... (mer info)

 

EXT-16 FAST MYGGNÄT

Myggnät EXT-16 passar både vanliga fönster samt fönster med kraftigt välvda karmar. Myggnätet fästs med vridkrokar så därför behöver du inte arbeta extra med fönstret, t.ex. genom att borra i det. På vintern kan du ta bort myggnätet, medan den på sommaren ger ett effektivt skydd mot närgångna mygg och insekter. Allergiker kommer att uppskatta det speciella nätet som förhindrar att pollen tränger in i rummet.

EXT-10 FAST MYGGNÄT

Myggnät EXT-10 är främst avsedd för vanliga fönster, men den är även lämplig för fönster med kraftiga välvningar eller lutande fönster. Myggnätet ger ditt hem pålitligt skydd mot mygg och flugor, så att du kan sova ostört med fönstret öppet.
Det finns ett brett utbud av färger att välja på så att myggnätsprofilerna passar med fönstrets färg. Det finns också flera nätfärger tillgängliga.

FAST MYGGNÄT – NÄT 25 MM

Med ett installerat myggnät från Climax kan du sova gott även med ett öppet fönster. Nätet på 25 mm har en mycket tunn ram och kan installeras på både trä- och plastfönster utan att du behöver borra i fönsterkarmen.

 

gå till

myggnÄt

 
 
 
 
Du hittar också våra butiker på den interaktiva kartan
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT