S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

MYGGNÄT

Måttbeställda myggnät är ett praktiskt sätt att hålla motbjudande insekter borta. Myggnäten är som mest användbara under sommaren, men de flesta familjer har dem uppe året runt. De skymmer inte utsikten, de bidrar till en mer rofylld sömn och de skapar en säkrare miljö för barnen. Climax tillverkar myggnät för både fönster och dörrar. Du kan välja mellan fasta, gångjärnsförsedda, upprullningsbara, glidande eller plisserade myggnät. Myggnät kan köpas för fönster och dörrar separat, eller kombineras med utvändiga rulljalusier.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXMYGGNÄT
 

FASTA MYGGNÄT

Fasta myggnät från Climax är bäst lämpade för standardfönster av plast eller trä. Skärmarna monteras direkt i fönsterkarmen. Vid montering av vissa typer av fasta myggnät är det inte ens nödvändigt att borra i fönsterkarmen. Våra myggnät är lätta att ta bort under vintern och sätta upp igen när våren kommer.

MYGGNÄTSDÖRRAR

Climax myggnätsdörrar passar alla typer av dörrar. Myggnätsdörren kan öppnas och monteras på dörrkarmar med hjälp av gångjärn. Ytterligare alternativ inkluderar självstängande gångjärn, som gör livet ännu enklare. I stängt läge hålls myggnätsdörren på plats med hjälp av magneter inuti skärmens ram. För husdjursägare tillverkar vi praktiska myggnätsdörrar med inbyggda hund- och kattluckor.

SKJUTBARA MYGGNÄT

Skjutbara myggnät från Climax garanterar en rofylld sömn. De är lämpliga för stora skjutdörrar, man kan också monteras framför franska fönster eller terrassdörrar. Vid montering av skjutbara myggnät måste man se till att det finns tillräckligt med utrymme för myggnätet att glida åt sidan. De integrerade löphjulen säkerställer smidig och tyst hantering.

MYGGNÄTSRULLGARDINER FÖR FÖNSTER

Myggnätsrullgardiner för fönster är perfekta för den som vill kunna njuta av utsikten från fönstret. De är också ett lämpligt alternativ till fasta myggnät. Nätet kan snabbt och enkelt dras upp i den övre skyddande kassetten, antingen med hjälp av snöret eller ett handtag. Aluminiumramen ser inte bara snygg ut. Den garanterar också hög hållfasthet och lång livslängd.

MYGGNÄTSRULLGARDINER FÖR DÖRRAR

Climax myggnätsrullgardiner för dörrar är den perfekta lösningen när du har brist på utrymme. Fördelen är att myggnätet snabbt dras upp i den skyddande kassetten när du behöver använda dörren. Nätet hålls på plats med hjälp av en magnet. Myggnätsrullgardiner för dörrar är lämpliga för alla balkongdörrar eller terrassentréer.

PLISSERADE MYGGNÄT

Climax plisserade myggnät erbjuder inte bara ett effektivt skydd mot mygg och insekter. De är också ett modernt tillbehör för balkongdörrar och terrassentréer. Det plisserade myggnätet är tillverkad av en veckad väv som blir ett snygg inslag i ditt hem. Nätet korroderar inte, hanterar temperaturskillnader på ett effektivt sätt och är praktiskt taget osynligt. En magnet ser till att myggnätet inte öppnas oavsiktligt. Skärmen dras åt sidan med hjälp av ett handtag för enkel passage.

 

Varför köpa myggnät?

 

 

Mygnät för fönster ger skydd, inte bara mot insekter utan också mot pollen. Anti-pollennätet kommer att uppskattas av alla allergiker. Att underhålla myggnäten är enkelt. Du behöver bara tvätta bort pollen och smuts en gång om året. Våra myggnät tillverkas i många olika färger, för att du ska kunna matcha färgen på ditt fönster. De tillverkas också i träimitation.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Skyddar mot insekter och pollen

STORLEK

För både stora och små ytor

VARIATION

Varierande designmöjligheter

FUNKTIONER

Enkel hantering

 
 
 
 
 
 
MYGGNÄT
 

Filter:

PLACERING

 
FÖNSTERDÖRRAR (FRANSKA DÖRRAR)
 

UTDRAGBART MYGGNÄT

 
JANEJ
 

MYGGNÄT FÖR

 
PLASTFÖNSTERTRÄFÖNSTERALUMINIUMFÖNSTER
 

EXT-16 FAST MYGGNÄT

Myggnät EXT-16 passar både vanliga fönster samt fönster med kraftigt välvda karmar. Myggnätet fästs med vridkrokar så därför behöver du inte arbeta extra med fönstret, t.ex. genom att borra i det. På vintern kan du ta bort myggnätet, medan den på sommaren ger ett effektivt skydd mot närgångna mygg och insekter. Allergiker kommer att uppskatta det speciella nätet som förhindrar att pollen tränger in i rummet.

EXT-10 FAST MYGGNÄT

Myggnät EXT-10 är främst avsedd för vanliga fönster, men den är även lämplig för fönster med kraftiga välvningar eller lutande fönster. Myggnätet ger ditt hem pålitligt skydd mot mygg och flugor, så att du kan sova ostört med fönstret öppet.
Det finns ett brett utbud av färger att välja på så att myggnätsprofilerna passar med fönstrets färg. Det finns också flera nätfärger tillgängliga.

FAST MYGGNÄT – NÄT 25 MM

Med ett installerat myggnät från Climax kan du sova gott även med ett öppet fönster. Nätet på 25 mm har en mycket tunn ram och kan installeras på både trä- och plastfönster utan att du behöver borra i fönsterkarmen.

FAST MYGGNÄT – NÄT 36 MM

Fördelen med detta myggnät är den höga styvheten och stabiliteten. Myggnätet kan därför installeras även i stora fönster som ofta är aluminiumtillverkade. Maxmåtten är 150 x 240 cm. De fästs oftast på fönster med Z-krokar, som inte kräver någon borrning i karmen.

FAST MYGGNÄT – NÄT MED FÖRSKJUTNING

För fönster med utskjutande dropplister eller handtag, måste särskilda så kallade offset-myggnät installeras som garanterar en rofylld sömn även med fönstret öppet. Fördelen med detta myggnät är att det är enkelt att installera och ta bort.

PLISSERAT MYGGNÄT FÖR DÖRRAR

Myggnätsplisséerna ger inte bara ett effektivt skydd mot insekter, de ger dessutom ett imponerande intryck. De används främst för terrass- och balkongentréer.

LUX MYGGNÄTSDÖRR

Myggnätet kan användas i alla typer av dörrar. Det är viktigt att det finns tillräckligt med utrymme för att öppna myggnätet.
LUX myggnät passar perfekt med alla dörrar tack vare sitt breda utbud av färger och mönster. Samtidigt går det att installera en hund- eller kattlucka.

EXTRA MYGGNÄTSDÖRR

Ett universalmyggnät för alla dörrar med en mycket tunn karm och ramkonstruktion, men som samtidigt ger hög styvhet tack vare de inpressade metallhörnen. Hela myggnätets yta är utrustad med en tätningsborste som garanterar en perfekt tätning mellan myggnätsramen och dörrkarmen. På myggnätsdörrar kan även en hund- eller kattlucka installeras, samt självstängande gångjärn. I stängd position hålls den på plats av magneter som är integrerade i myggnätsramen.

ULTRA MYGGNÄTSDÖRR

Detta är det enda myggnätet i vårt utbud som har en egen styv ram och en gångjärnsförsedd öppningsbar del för nätet. Denna typ installeras som ett enkelblock.

SKJUTBART MYGGNÄT I SKENOR

Den ger effektivt och praktiskt skydd mot obehagliga insekter. Denna typ är främst avsedd för franska fönster eller terrassdörrar. Fördelen med skjutbara myggnät är att de tar upp lite utrymme.

R1 SKJUTBART MYGGNÄT I RAM

Myggnätet består av en enkel ram som sitter och rör sig i en större yttre ram. Därför är detta myggnät särskilt lämplig för skjutdörrar eller franska fönster.
R1 skjutbara myggnät i ram är utrustad med en tätningsborste och ett dubbelsidigt handtag. Löphjul ger tyst och smidig drift. De strängpressade ramprofilerna och myggnätsramen garanterar hög stabilitet och styvhet.

R2 SKJUTBART MYGGNÄT I RAM

Två skjutramar med myggnät monterade i en enkelram kan flyttas oberoende av varandra för enkel åtkomst till terrassen. Samtidigt ger de perfekt och ett icke-giftigt skydd mot obehagliga insekter. Detta system är lämpligt för skjutdörrar eller större franska fönster upp till en bredd på 3,4 m.

ROLO F1 UPPRULLNINGSBART MYGGNÄT (FÖNSTER)

Det upprullningsbara myggnätet Rolo F1 för fönster ger inte bara effektivt skydd mot insekter utan fungerar även som designaccessoar. Den passar för alla som inte vill gå miste om en ohindrad utsikt, eftersom nätet kan dras upp i den övre skyddslådan med en lina eller handtag. När den dras ned, fästs nätet på plats med en mekanism i styrskenorna.

ROLO KLIK (KLICKSTOP) UPPRULLNINGSBART MYGGNÄT (FÖNSTER)

Rolo klik är ett självupprullande myggnät med en rektangulär låda högst upp som skyddar den när den är upprullad. Myggnätsramen består av strängpressade profiler som garanterar hög styvhet och stabilitet. Längs sidorna löper myggnätet i styrskenor av aluminium med en tätningsborste. Det neddragna myggnätet fästs genom att klicka fast profilen i styrskenornas nederdel.

ROLO HÁK (FASTKROKNING) UPPRULLNINGSBART MYGGNÄT (FÖNSTER)

Rolo hák är ett självupprullande myggnät med en övre låda som rör sig i aluminiumstyrskenor utrustade med en tätningsborste. När den dras ner hålls myggnätet på plats av krokar i den bottenfixerade profilen. Det allra bästa hantverket garanterar en lång produktlivslängd och en tidlös design.

ROLL-UP MED MAGNET UPPRULLNINGSBART MYGGNÄT FÖR DÖRRAR

Myggnätet ROLL-UP med magnet ger effektivt och praktiskt skydd mot insekter. De främsta fördelarna med dessa myggnät är deras enkla manövrering, litet behov av utrymme och deras utseende. De passar perfekt på alla platser där det finns för lite utrymme för en myggnätsdörr på gångjärn eller ett skjutbart myggnät.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Z-90 Noval utvändig persienn
Utvändig persienn T-80
C-80 Vental utvändig persienn
Protal utvändig persienn
Z-70 utvändig persienn
C-80 utvändig persienn
C-60 utvändig persienn
F-80 utvändig persienn
EXT-50 utvändig persienn
EXT-50 H utvändig persienn
Aluminium utvändig rulljalusi
S_onro® utvändig rulljalusi
PVC utvändig rulljalusi
FM32 fönstermarkis
Winarm fönstermarkis
Prima T markis med vikarmar
Klasik markis med vikarmar
Noveta Plus markis med vikarmar
Duo markis med vikarmar
Prima Box kassettmarkis
Noveta Box kassettmarkis
Kaseta kassettmarkis
Sida sidomarkis
Espacio pergola
Med Twist pergola
Med Varia pergola
Pergoly Med Joy
Vitalia pergola
Kubus pergola
Med 100 pergola
Med Quadra R pergola
Med Luce pergola
Med Viva pergola
Nobleza pergola
Plano pergola
Plazido pergola
Tensado pergola
Gardena 350/350 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 250/250 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 200 solskyddlösning för uterummet
Gardena 500 solskyddlösning för uterummet
Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis
Unirol 100 R vertikal fasadmarkis
Unirol 100 C vertikal fasadmarkis
Ziprol 95 vertikal fasadmarkis
Ziprol 125 vertikal fasadmarkis
Roltex 75 vertikal fasadmarkis
Roltex 95 vertikal fasadmarkis
Niche 125 vertikal fasadmarkis
Sunrol vertikal fasadmarkis
V-rol 63 vertikal fasadmarkis
Winrol 85 vertikal fasadmarkis
Winrol 100 vertikal fasadmarkis
13.QU vertikal fasadmarkis
Persienn IDS
Persienn IDK
Persienn Max 25
Persienn EKO
Persienn Harmony
Persienn Super
Persienn Mono SC
Persienn INT-50
Persienn INT-50 H
Persienn INT-35
Rullgardin Orion
Rullgardin Varieta Zebra
Rullgardin Varieta
Rullgardin Varieta Mini
Rullgardin Calypso
Rullgardin Apollo
Rullgardin Apollo Plus
Rullgardin Fantazie (för takfönster)
Rullgardin Titan (för takfönster)
Rullgardin V-63
Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar
Plisserade solskydd för uterum
Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form
Japanska skjutpaneler
Lamellgardiner
EXT-16 fast myggnät
EXT-10 fast myggnät
Fast myggnät – nät 25 mm
Fast myggnät – nät 36 mm
Fast myggnät – nät med förskjutning
Lux myggnätsdörr
Extra myggnätsdörr
Ultra myggnätsdörr
Skjutbart myggnät i skenor
R1 skjutbart myggnät i ram
R2 skjutbart myggnät i ram
Rolo F1 upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo klik (klickstop) upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo hák (fastkrokning) upprullningsbart myggnät (fönster)
ROLL-UP med magnet upprullningsbart myggnät för dörrar
Plisserat myggnät för dörrar
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT