S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

MARKISER

Climax utvändiga markiser är lämpliga för husterrasser, uteserveringar och balkonger. Kassett-, vikarms-, fönster-och sidomarkiser skyddar dig och din terrass på ett effektivt sätt. Climax tillverkar måttbeställda markiser med 4 års garanti. Du kan komplettera markiserna med sol-, vind- eller skaksensorer. Sensorerna signalerar till drivmekanismen att rulla ut eller in väven baserat på aktuella väderförhållanden. Det innebär att du tryggt kan ge dig av hemifrån.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXMARKISER
 

KASSETTMARKISER

Climax kassettmarkiser är den vanligaste solskyddsmetoden för terrasser och andra platser utomhus avsedda för avkoppling och umgänge. Till skillnad från markiser med vikarm är dessa markiser försedda med en kassett. Kassetten har både en skyddande och en estetisk funktion. Kassetten utgör ett dekorativt inslag i husfasaden, samtidigt som den skyddar den upprullade markisväven och vikarmarna mot vind och regn.

MARKISER MED VIKARMAR

Climax populära markiser med vikarm används ofta som solskydd i såväl familjebostöder som i restauranger och butiker. På markiser med vikarm rullas markisväven upp på en axel. Markisväven kan skyddas med hjälp av en täckkåpa. Markisen dras ut med hjälp av vikbara armar.

FÖNSTERMARKISER

Fönstermarkiser med fallarmar är en tradtionell och praktisk lösning för de flesta husfasader. Tack vare nya framtagna designer och breda vävkollektioner håller dem standarden än idag. Samtidigt som de skyddar mot sol och värme släpper dem in dagsljus och skapar en trivsam miljö.

SIDOMARKISER

Climax sidomarkiser skyddar din terrass från sidovindar, insyn och en lågt stående sol. Sidomarkiser är gjorda för utomhusbruk och monteras fast i fasaden på en byggnad. De manövreras med hjälp av ett handtag. Efter att sidomarkisen har dragits ut, fäster man frontprofilen i väggen på andra sidan eller i ett särskilt stativ.

 

Varför köpa en markis?

 

Gör tiden du tillbringar tillsammans med familj och vänner utomhus mer behaglig med hjälp av en utdragbar markis. Den ger ett perfekt skydd mot solen och även mot lättare regn. För att skydda markisväven på bästa sätt rekommenderas alltid en kassett. Utdragbara markiser är förankrade i en vägg eller i ett tak och monteras oftast efter att huset är färdigbyggt. Välj bland ett brett urval av färger, mönster och vävtyper, samt mellan manuell eller elektrisk styrning.

 

Främsta fördelarna

 

SKYDD

Förlänger livslängden för terrasser och utemöbler

DESIGN

Elegant tillbehör

KVALITET

Kvalitet till ett överkomligt pris

 
 
 
 
 
 
MARKISER
 

Filter:

TYP

 
KASSETTUTAN KASSETT
 

DRIFT

 
MANUELLMOTOR
 

VINDSTAG

 
JANEJ
 

MED EN FRONTRULLGARDIN

 
JANEJ
 

MED STÖRRE UTFALL

 
JANEJ
 

PRIMA BOX KASSETTMARKIS

Kassettmarkisen Prima Box ger den optimala balansen mellan pris och kvalitet. Akrylväven skyddas mot ogästvänligt väder i en designerkassett. Detta säkerställer att den förblir i toppskick under mycket lång tid. Markisen skapar perfekt skugga under långa, varma sommardagar. Dessutom finns över 100 färger och vävmönster att välja mellan.

NOVETA BOX KASSETTMARKIS

Den felfria designen på kassettmarkisen Noveta Box gör den till ett givet val för fasaderna på minimalistiska familjebostäder. Den skyddar möbler mot skadlig solstrålning och förlänger därmed livslängden. Den förstklassiga konstruktionen kompletteras med ditt val från det breda utbudet av färgbeständiga vävar.

NOVETA PLUS MARKIS MED VIKARMAR

Noveta Plus-markiser med vikarmar kännetecknas av sina unika korsade armar. Detta möjliggör större utdragning än markisens faktiska bredd. Väven kan skyddas i en så kallad semikassett, som är ett extra litet tak med sidoskydd och ett nedre skydd. Detta täcker delvis markisens väv under vintern, när markisen inte används.

DUO MARKIS MED VIKARMAR

Duo markisen är en fristående dubbelvikarms markis som lämpar sig perfekt för uteserveringar, förskolor eller trädgårdar. Markisen monteras direkt i terrassgolvet med en fästplatta eller via gjutna plintar. Den går även att montera med en fördelningsplatta med tyngder som håller den på plats. Duo markisen har endast ett vävrör, vilket gör att en sida är underrullad och den andra överrullad.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Noveta Plus markis med vikarmar
Duo markis med vikarmar
Prima Box kassettmarkis
Noveta Box kassettmarkis
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT