S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

Climax invändiga solskyddslösningar av väv reglerar effektivt ljusinsläppet och skapar en trevlig miljö i varje hem, skola eller kontor. Invändiga solskyddslösningar med dekorativa väver är ett elegant alternativ till persienner. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och vävtyper, samt olika typer av mörkläggning. Oavsett om du väljer rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner eller japanska skjutpaneler erbjuder Climax måttbeställda varianter med 4 års garanti.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXINVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

RULLGARDINER

Climax måttbeställda rullgardiner skyddar mot både sol och insyn. De reglerar effektivt det inkommande dagsljuset. De lämpar sig lika bra för lägenheter och hus, som för kommersiella byggnader. Tack vare ett rikt urval av vävar kan du välja en variant som matchar din inredning. Rullgardiner höjer mysighetsfaktorn i vardagsrummet och inspirerar till kreativitet i barnrummet. Climax tillverkar även rullgardiner med ”natt & dag”-design. På rullgardinen Varieta med zebrarandig väv byts heltäckande ränder ut mot transparenta.

LAMELLGARDINER

Måttbeställda lamellgardiner är en dekorativ och praktiskt solskyddslösning. De lämpar sig perfekt för franska fönster, skjutdörrar eller större inglasade ytor. De passar lika bra i hemmet, som på kontoret, i skolan och på sjukhus. Lamellgardiner är också lämpliga för att dela av stora golvytor, såsom korridorer, salar, skolor och vårdinrättningar.

PLISSÉGARDINER

Ett plisserat solskydd är en plisserad vävgardin som finns i dubbeldrag eller frihängandemodell. Till skillnad från andra typer av solskyddslösningar av väv kan det plisserade solskyddet dras åt båda håll i fönstret eller som en traditonell persienn. Ett måttbeställt plisserat solskydd är en elegant och praktisk lösning för solavskärmning av alla typer av fönster. Det passar perfekt i fönster med avvikande form, diagonala fönster eller fönster med valv. Ett plisserat solskydd passar lika bra i hus och lägenheter, som på kontor. Plisserade solskydd kan också användas som solskyddslösning i ett takfönster eller uterum.

JAPANSKA SKJUTPANELER

Climax japanska skjutpaneler är en modern invändig solskyddslösning. Japanska skjutpaneler utgörs av vävpaneler och en löpskena. I privatbostäder kan de enkelt användas som solskydd framför stora fönster. De är också lämpliga för att avdela områden i lägenheter, rum, korridorer, salar, stora kontor, sjukhus och skolor.

 

Varför köpa invändiga solskyddslösningar av väv?

 

 

Invändiga solskyddslösningar av väv är lämpliga som ett komplement till utvändiga solskyddslösningar. Medan utvändiga solskyddslösningar effektivt skyddar mot solen, har invändiga solskyddslösningar en mer dekorativ funktion. Rullgardiner består oftast av en frihängande väv som lindas upp på en axel. Lamellgardiner utgörs av frihängande vävremsor. Plisserade solskydd är ett veckat solskydd som är fäst vid ett fönster och kan dras i båda riktningar. Japanska skjutpaneler består av hängande vävpaneler från en styrskena.

 

Främsta fördelarna

 

DESIGN

Elegant tillbehör

SKYDD

Skyddar mot insyn och sol

STORLEK

Skuggar stora ytor

 
 
 
 
 
 
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

Filter:

DRIFT

 
MANUELLMOTOR
 

TYP

 
RULLGARDINERPLISSÉGARDINERLAMELLGARDINERJAPANSKA SKJUTPANELER
 

LÄMPLIG FÖR TAKFÖNSTER

 
JANEJ
 

AVVIKANDE FORMER KAN VÄLJAS

 
JANEJ
 

KAN ANVÄNDAS SOM RUMSAVDELARE

 
JANEJ
 

RULLGARDIN APOLLO

Rullgardin Apollo har som syfte att skydda ditt privatliv, till exempel när du släcker ljuset på kvällen och du inte vill att dina grannar ska kunna se in. De är också lämpliga för att mörklägga större ytor upp till 10,2 m². Rullgardinen manövreras normalt med en kedja som antingen är av vit plast eller grå metall. Om du har flera rullgardiner bredvid varandra, kan du med en motordrivenhet och fjärrkontroll hissa upp och sänka alla samtidigt.

RULLGARDIN APOLLO PLUS

Apollo Plus är perfekt för mörkläggning av riktigt stora glasade ytor, upp till 17 m². De gör sig bäst vid mörkläggning av stora fönster, butiksfönster, restauranger eller kommersiella byggnader. Till skillnad från andra typer av mörkläggning, har inomhusrullgardiner den fördelen att det finns ett enormt utbud av färger, mönster och vävar.

LAMELLGARDINER

Mörkläggande lamellgardiner ger en dekorativ inomhuslösning. De är lätta att manövrera och du reglerar smidigt mängden ljus i rummet. Den bästa placeringen för lamellgardiner är vid balkonger och skjutdörrar, terassentréer, franska fönster, skråfönster eller på alla stora glasade ytor. De passar i lägenheter, familjebostäder och kontor samt på skolor och vårdinrättningar, där de är perfekta som avskiljare.

JAPANSKA SKJUTPANELER

Japanska skjutpaneler består av lätt överlappande vävpaneler med olika bredd (från 50 till 150 cm). De kan enkelt mörklägga ett franskt fönster eller en hel glasvägg. De kan också avskilja större rum (öppna kontorsytor, konferenslokaler och även områden i skolor eller sjukhus). De kan täcka ett område upp till 22,4 m². Tack vare sin unika design utgör de alltid ett högt synligt element i interiören.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Rullgardin Apollo
Rullgardin Apollo Plus
Japanska skjutpaneler
Lamellgardiner
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT