S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

Climax invändiga solskyddslösningar av väv reglerar effektivt ljusinsläppet och skapar en trevlig miljö i varje hem, skola eller kontor. Invändiga solskyddslösningar med dekorativa väver är ett elegant alternativ till persienner. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och vävtyper, samt olika typer av mörkläggning. Oavsett om du väljer rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner eller japanska skjutpaneler erbjuder Climax måttbeställda varianter med 4 års garanti.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXINVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

RULLGARDINER

Climax måttbeställda rullgardiner skyddar mot både sol och insyn. De reglerar effektivt det inkommande dagsljuset. De lämpar sig lika bra för lägenheter och hus, som för kommersiella byggnader. Tack vare ett rikt urval av vävar kan du välja en variant som matchar din inredning. Rullgardiner höjer mysighetsfaktorn i vardagsrummet och inspirerar till kreativitet i barnrummet. Climax tillverkar även rullgardiner med ”natt & dag”-design. På rullgardinen Varieta med zebrarandig väv byts heltäckande ränder ut mot transparenta.

LAMELLGARDINER

Måttbeställda lamellgardiner är en dekorativ och praktiskt solskyddslösning. De lämpar sig perfekt för franska fönster, skjutdörrar eller större inglasade ytor. De passar lika bra i hemmet, som på kontoret, i skolan och på sjukhus. Lamellgardiner är också lämpliga för att dela av stora golvytor, såsom korridorer, salar, skolor och vårdinrättningar.

PLISSÉGARDINER

Ett plisserat solskydd är en plisserad vävgardin som finns i dubbeldrag eller frihängandemodell. Till skillnad från andra typer av solskyddslösningar av väv kan det plisserade solskyddet dras åt båda håll i fönstret eller som en traditonell persienn. Ett måttbeställt plisserat solskydd är en elegant och praktisk lösning för solavskärmning av alla typer av fönster. Det passar perfekt i fönster med avvikande form, diagonala fönster eller fönster med valv. Ett plisserat solskydd passar lika bra i hus och lägenheter, som på kontor. Plisserade solskydd kan också användas som solskyddslösning i ett takfönster eller uterum.

JAPANSKA SKJUTPANELER

Climax japanska skjutpaneler är en modern invändig solskyddslösning. Japanska skjutpaneler utgörs av vävpaneler och en löpskena. I privatbostäder kan de enkelt användas som solskydd framför stora fönster. De är också lämpliga för att avdela områden i lägenheter, rum, korridorer, salar, stora kontor, sjukhus och skolor.

 

Varför köpa invändiga solskyddslösningar av väv?

 

 

Invändiga solskyddslösningar av väv är lämpliga som ett komplement till utvändiga solskyddslösningar. Medan utvändiga solskyddslösningar effektivt skyddar mot solen, har invändiga solskyddslösningar en mer dekorativ funktion. Rullgardiner består oftast av en frihängande väv som lindas upp på en axel. Lamellgardiner utgörs av frihängande vävremsor. Plisserade solskydd är ett veckat solskydd som är fäst vid ett fönster och kan dras i båda riktningar. Japanska skjutpaneler består av hängande vävpaneler från en styrskena.

 

Främsta fördelarna

 

DESIGN

Elegant tillbehör

SKYDD

Skyddar mot insyn och sol

STORLEK

Skuggar stora ytor

 
 
 
 
 
 
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

Filter:

DRIFT

 
MANUELLMOTOR
 

TYP

 
RULLGARDINERPLISSÉGARDINERLAMELLGARDINERJAPANSKA SKJUTPANELER
 

LÄMPLIG FÖR TAKFÖNSTER

 
JANEJ
 

AVVIKANDE FORMER KAN VÄLJAS

 
JANEJ
 

KAN ANVÄNDAS SOM RUMSAVDELARE

 
JANEJ
 

PLISSERADE SOLSKYDD FÖR STANDARDFÖNSTER OCH STANDARDDÖRRAR

Plisségardiner är vikta vävgardiner som passar perfekt inomhus för alla dörrar och fönster. De är perfekta för utåtgående eller inåtgåendefönster, takfönster eller balkongdörrar. Fördelen de har jämfört med vanliga persienner är vävens förmåga att dras i båda riktningarna. På detta sätt kan ett skuggningsband skapas, t.ex. i mitten på fönstret. Climax erbjuder skyddsbehandlade specialvävar för miljöer med mycket fukt, och därför kan plisségardiner användas säkert även i badrum.

PLISSERADE SOLSKYDD FÖR UTERUM

Plisségardiner används allt oftare för att mörklägga uterum. Plisségardiner är ett mycket stiligt och effektivt sätt att ge skydd mot solen.
Climax erbjuder resistenta tekniska vävar med hydrofobisk behandling som är särskilt lämpliga för uterum.

PLISSERADE SOLSKYDDSLÖSNINGAR MED ICKE-TRADITIONELL FORM

Behöver du mörklägga ett fönster med avvikande form? Plisségardiner passar enkelt alla fönsterformer, oavsett om de är skråfönster, bågfönster eller trekantsfönster. Plisségardiner för avvikande fönster kan bara dras åt ett håll och används för att skugga sneda, halvrunda och kvartsfönster. Medan fasta plisségardiner utan kontrollalternativ tillverkas i en triangelform och används för permanent mörkläggning av fönster och kan även installeras på takfönster.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar
Plisserade solskydd för uterum
Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT