S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

Climax invändiga solskyddslösningar av väv reglerar effektivt ljusinsläppet och skapar en trevlig miljö i varje hem, skola eller kontor. Invändiga solskyddslösningar med dekorativa väver är ett elegant alternativ till persienner. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och vävtyper, samt olika typer av mörkläggning. Oavsett om du väljer rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner eller japanska skjutpaneler erbjuder Climax måttbeställda varianter med 4 års garanti.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXINVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

RULLGARDINER

Climax måttbeställda rullgardiner skyddar mot både sol och insyn. De reglerar effektivt det inkommande dagsljuset. De lämpar sig lika bra för lägenheter och hus, som för kommersiella byggnader. Tack vare ett rikt urval av vävar kan du välja en variant som matchar din inredning. Rullgardiner höjer mysighetsfaktorn i vardagsrummet och inspirerar till kreativitet i barnrummet. Climax tillverkar även rullgardiner med ”natt & dag”-design. På rullgardinen Varieta med zebrarandig väv byts heltäckande ränder ut mot transparenta.

LAMELLGARDINER

Måttbeställda lamellgardiner är en dekorativ och praktiskt solskyddslösning. De lämpar sig perfekt för franska fönster, skjutdörrar eller större inglasade ytor. De passar lika bra i hemmet, som på kontoret, i skolan och på sjukhus. Lamellgardiner är också lämpliga för att dela av stora golvytor, såsom korridorer, salar, skolor och vårdinrättningar.

PLISSÉGARDINER

Ett plisserat solskydd är en plisserad vävgardin som finns i dubbeldrag eller frihängandemodell. Till skillnad från andra typer av solskyddslösningar av väv kan det plisserade solskyddet dras åt båda håll i fönstret eller som en traditonell persienn. Ett måttbeställt plisserat solskydd är en elegant och praktisk lösning för solavskärmning av alla typer av fönster. Det passar perfekt i fönster med avvikande form, diagonala fönster eller fönster med valv. Ett plisserat solskydd passar lika bra i hus och lägenheter, som på kontor. Plisserade solskydd kan också användas som solskyddslösning i ett takfönster eller uterum.

JAPANSKA SKJUTPANELER

Climax japanska skjutpaneler är en modern invändig solskyddslösning. Japanska skjutpaneler utgörs av vävpaneler och en löpskena. I privatbostäder kan de enkelt användas som solskydd framför stora fönster. De är också lämpliga för att avdela områden i lägenheter, rum, korridorer, salar, stora kontor, sjukhus och skolor.

 

Varför köpa invändiga solskyddslösningar av väv?

 

 

Invändiga solskyddslösningar av väv är lämpliga som ett komplement till utvändiga solskyddslösningar. Medan utvändiga solskyddslösningar effektivt skyddar mot solen, har invändiga solskyddslösningar en mer dekorativ funktion. Rullgardiner består oftast av en frihängande väv som lindas upp på en axel. Lamellgardiner utgörs av frihängande vävremsor. Plisserade solskydd är ett veckat solskydd som är fäst vid ett fönster och kan dras i båda riktningar. Japanska skjutpaneler består av hängande vävpaneler från en styrskena.

 

Främsta fördelarna

 

DESIGN

Elegant tillbehör

SKYDD

Skyddar mot insyn och sol

STORLEK

Skuggar stora ytor

 
 
 
 
 
 
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
 

Filter:

DRIFT

 
MANUELLMOTOR
 

TYP

 
RULLGARDINERPLISSÉGARDINERLAMELLGARDINERJAPANSKA SKJUTPANELER
 

LÄMPLIG FÖR TAKFÖNSTER

 
JANEJ
 

AVVIKANDE FORMER KAN VÄLJAS

 
JANEJ
 

KAN ANVÄNDAS SOM RUMSAVDELARE

 
JANEJ
 

RULLGARDIN ORION

Rullgardin Orion passar för de flesta fönster i både familjebostäder och lägenheter. De är särskilt lämpliga som skydd mot insyn utifrån eller för att dämpa ljuset i interiören. Rullgardinen fästs direkt på fönsterbågen. Det finns ingen risk att den faller ner även om fönstret är öppet. Tack vare sin användbarhet, breda urval av mönstrade vävar och kassettfärger, har denna modell blivit mycket populär.

RULLGARDIN VARIETA ZEBRA

Rullgardin Varieta natt- och dag är både tekniskt och estetiskt avancerad. Zebra med dubbla vävar tillhandahåller två funktioner samtidigt. Om de kompletta och transparenta banden alterneras tränger ljus delvis in i rummet. När de icke-transparenta banden framtill och på sidan av väven är i linje, skärmas ljuset bort totalt.

RULLGARDIN VARIETA

Rullgardin som passar lika bra natt och dag i varje rum. Tack vare ett brett utbud av mönster och färgmatchning med tillbehör, fulländar den atmosfären i varje rum. Du kan välja mellan en rad vävar med varierande nivå av ljusgenomtränglighet. Den blockerar spionerande blickar samtidigt som den inte helt mörklägger ett rum som externa rulljalusier. Att kombinera externa och interna rulljalusier är en perfekt lösning.

RULLGARDIN VARIETA MINI

Rullgardin Varieta Mini tillhandahåller en enkel och elegant metod för att dämpa ljus samtidigt som din privata sfär blir större. Den har en mycket tyst funktion så det finns ingen risk att du stör din partner eller barnen som sover i sina rum. Du kan välja bland en omfattande kollektion vävar, inklusive mörkläggningsvävar (med en ökad mörkläggningseffekt).

RULLGARDIN CALYPSO

Om du letar efter måttbeställda rullgardiner för ett överkomligt pris, är Calypso ett bra val. Denna enkla men samtidigt eleganta frihängande rullgardin kännetecknas av ett utmärkt hantverk för ett överkomligt pris. Den är avsedd för familje- och lägenhetsbyggnader och installeras i utrymmet ovanför fönstret där den inte hindrar fönstret från att öppnas.

RULLGARDIN APOLLO

Rullgardin Apollo har som syfte att skydda ditt privatliv, till exempel när du släcker ljuset på kvällen och du inte vill att dina grannar ska kunna se in. De är också lämpliga för att mörklägga större ytor upp till 10,2 m². Rullgardinen manövreras normalt med en kedja som antingen är av vit plast eller grå metall. Om du har flera rullgardiner bredvid varandra, kan du med en motordrivenhet och fjärrkontroll hissa upp och sänka alla samtidigt.

RULLGARDIN APOLLO PLUS

Apollo Plus är perfekt för mörkläggning av riktigt stora glasade ytor, upp till 17 m². De gör sig bäst vid mörkläggning av stora fönster, butiksfönster, restauranger eller kommersiella byggnader. Till skillnad från andra typer av mörkläggning, har inomhusrullgardiner den fördelen att det finns ett enormt utbud av färger, mönster och vävar.

RULLGARDIN FANTAZIE (FÖR TAKFÖNSTER)

Rullgardin Fantazie är en utmärkt lösning för mörkläggning av takfönster. Den sofistikerade gardinmekanismen ser till att väven inte hamnar utanför styrskenorna även när fönstret lutas. Om du väljer mörkläggningsväv (fullständig dämpning) förhindrar du överhettning av vindsrum.

RULLGARDIN TITAN (FÖR TAKFÖNSTER)

Rullgardin Titan är speciellt designad för mörkläggning av takfönster. Detta är en elegant mörkläggningsmetod där rullgardinen sitter fast direkt på fönsterbågen. Konstruktionens färg är en imitation av ljus eller mörk tall. Val av ett lämpligt ljusdämpande textil skapar ett behagligt klimat under taket.

RULLGARDIN V-63

Rullgardin V-63 är den enda rullgardin i denna kategori som manövreras med en handvev. Den passar perfekt för mörkläggning av större fönster på familjebostäder och stora glasade kontorsytor, och kan mörklägga upp till 20 m². Rullgardinen finns i två konfigureringar: med frihängande väv eller med väv som fästs med en sidostyrlina.

LAMELLGARDINER

Mörkläggande lamellgardiner ger en dekorativ inomhuslösning. De är lätta att manövrera och du reglerar smidigt mängden ljus i rummet. Den bästa placeringen för lamellgardiner är vid balkonger och skjutdörrar, terassentréer, franska fönster, skråfönster eller på alla stora glasade ytor. De passar i lägenheter, familjebostäder och kontor samt på skolor och vårdinrättningar, där de är perfekta som avskiljare.

PLISSERADE SOLSKYDD FÖR STANDARDFÖNSTER OCH STANDARDDÖRRAR

Plisségardiner är vikta vävgardiner som passar perfekt inomhus för alla dörrar och fönster. De är perfekta för utåtgående eller inåtgåendefönster, takfönster eller balkongdörrar. Fördelen de har jämfört med vanliga persienner är vävens förmåga att dras i båda riktningarna. På detta sätt kan ett skuggningsband skapas, t.ex. i mitten på fönstret. Climax erbjuder skyddsbehandlade specialvävar för miljöer med mycket fukt, och därför kan plisségardiner användas säkert även i badrum.

JAPANSKA SKJUTPANELER

Japanska skjutpaneler består av lätt överlappande vävpaneler med olika bredd (från 50 till 150 cm). De kan enkelt mörklägga ett franskt fönster eller en hel glasvägg. De kan också avskilja större rum (öppna kontorsytor, konferenslokaler och även områden i skolor eller sjukhus). De kan täcka ett område upp till 22,4 m². Tack vare sin unika design utgör de alltid ett högt synligt element i interiören.

PLISSERADE SOLSKYDD FÖR UTERUM

Plisségardiner används allt oftare för att mörklägga uterum. Plisségardiner är ett mycket stiligt och effektivt sätt att ge skydd mot solen.
Climax erbjuder resistenta tekniska vävar med hydrofobisk behandling som är särskilt lämpliga för uterum.

PLISSERADE SOLSKYDDSLÖSNINGAR MED ICKE-TRADITIONELL FORM

Behöver du mörklägga ett fönster med avvikande form? Plisségardiner passar enkelt alla fönsterformer, oavsett om de är skråfönster, bågfönster eller trekantsfönster. Plisségardiner för avvikande fönster kan bara dras åt ett håll och används för att skugga sneda, halvrunda och kvartsfönster. Medan fasta plisségardiner utan kontrollalternativ tillverkas i en triangelform och används för permanent mörkläggning av fönster och kan även installeras på takfönster.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
Z-90 Noval utvändig persienn
Utvändig persienn T-80
C-80 Vental utvändig persienn
Protal utvändig persienn
Z-70 utvändig persienn
C-80 utvändig persienn
C-60 utvändig persienn
F-80 utvändig persienn
EXT-50 utvändig persienn
EXT-50 H utvändig persienn
Aluminium utvändig rulljalusi
S_onro® utvändig rulljalusi
PVC utvändig rulljalusi
FM32 fönstermarkis
Winarm fönstermarkis
Prima T markis med vikarmar
Klasik markis med vikarmar
Noveta Plus markis med vikarmar
Duo markis med vikarmar
Prima Box kassettmarkis
Noveta Box kassettmarkis
Kaseta kassettmarkis
Sida sidomarkis
Espacio pergola
Med Twist pergola
Med Varia pergola
Pergoly Med Joy
Vitalia pergola
Kubus pergola
Med 100 pergola
Med Quadra R pergola
Med Luce pergola
Med Viva pergola
Nobleza pergola
Plano pergola
Plazido pergola
Tensado pergola
Gardena 350/350 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 250/250 ZIP solskyddlösning för uterummet
Gardena 200 solskyddlösning för uterummet
Gardena 500 solskyddlösning för uterummet
Unirol 100 Z vertikal fasadmarkis
Unirol 100 R vertikal fasadmarkis
Unirol 100 C vertikal fasadmarkis
Ziprol 95 vertikal fasadmarkis
Ziprol 125 vertikal fasadmarkis
Roltex 75 vertikal fasadmarkis
Roltex 95 vertikal fasadmarkis
Niche 125 vertikal fasadmarkis
Sunrol vertikal fasadmarkis
V-rol 63 vertikal fasadmarkis
Winrol 85 vertikal fasadmarkis
Winrol 100 vertikal fasadmarkis
13.QU vertikal fasadmarkis
Persienn IDS
Persienn IDK
Persienn Max 25
Persienn EKO
Persienn Harmony
Persienn Super
Persienn Mono SC
Persienn INT-50
Persienn INT-50 H
Persienn INT-35
Rullgardin Orion
Rullgardin Varieta Zebra
Rullgardin Varieta
Rullgardin Varieta Mini
Rullgardin Calypso
Rullgardin Apollo
Rullgardin Apollo Plus
Rullgardin Fantazie (för takfönster)
Rullgardin Titan (för takfönster)
Rullgardin V-63
Plisserade solskydd för standardfönster och standarddörrar
Plisserade solskydd för uterum
Plisserade solskyddslösningar med icke-traditionell form
Japanska skjutpaneler
Lamellgardiner
EXT-16 fast myggnät
EXT-10 fast myggnät
Fast myggnät – nät 25 mm
Fast myggnät – nät 36 mm
Fast myggnät – nät med förskjutning
Lux myggnätsdörr
Extra myggnätsdörr
Ultra myggnätsdörr
Skjutbart myggnät i skenor
R1 skjutbart myggnät i ram
R2 skjutbart myggnät i ram
Rolo F1 upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo klik (klickstop) upprullningsbart myggnät (fönster)
Rolo hák (fastkrokning) upprullningsbart myggnät (fönster)
ROLL-UP med magnet upprullningsbart myggnät för dörrar
Plisserat myggnät för dörrar
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT