S

 
CZ
 
EN
 
DE
 
FR
 
S
 

FASADPERSIENNER

Climax utvändiga fasadpersienner är den vanligast förekommande solskyddslösningen i villor och hyreshus. De här solskydden hindrar solens strålar för att tränga in genom fönstret. Genom att vinkla lamellerna kan du släppa in eller ut luft, samtidigt som du reglerar ljusinsläppet. Utvändiga fasadpersienner fungerar både på natten och dagen. De skyddar mot insyn och skapar en trevlig inomhusmiljö. Dessutom sparar de dig upp till flera tusen kronor i luftkonditioneringskostnader. Vårt bästa och samtidigt mest prisvärda solskydd är den utvändiga persiennen Z-90 Noval, med perfekt tillslutande lameller.

 
 
HEMCLIMAXProdukterCLIMAXFASADPERSIENNER
 

Varför köpa fasadpersienner?

 

 

Utvändiga fasadpersienner är 2–3 gånger mer effektiva än invändiga persienner. Under sommaren kan de sänka temperaturen i ett rum med mer än 10 °C. Climax utvändiga fasadpersienner har 4 års garanti och tillverkas på beställning för att passa alla hem. Planera installationen i god tid, helst redan under projektplaneringsfasen. Utvändiga fasadpersienner kan installeras utan täckplåt för toppskenan, med en täckplåt av aluminium, i en kassett under fasaden, i en självbärande variant eller i en variant med inbyggt överstycke. Välj bland många olika färger och former på lamellerna, samt mellan manuell eller elektrisk styrning.

 

Främsta fördelarna

 

KVALITET

Tjeckiska solskydd av världsklass

FUNKTIONER

Möjliggör samtidig justering av ljusinsläpp och ventilation

BESPARINGAR

Sparar in på kostnaderna för luftkonditionering

DESIGN

Modern minimalistiskt design

 

 
 
 
 
 
 
 
FASADPERSIENNER
 

Filter:

VERSION

 
MED TÄCKPLATTA AV ALUMINIUMI INBYGGD KASSETTI ÖVERSTYCKET
 

DRIFT

 
MANUELLMOTOR
 

LAMELLFORM

 
CTZ
 

STYRNING AV LAMELLER

 
STYRSKENORSTYRVAJER
 

C-80 VENTAL UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa C-80 Vental-persiennen skyddar mot solen, samtidigt som den möjliggör ventilation. Den innovativa böjda C-formen på de 80 mm breda lamellerna ger en kompakt staplingshöjd (lamellbunt) när persiennen är upphissad. Det högre antalet lameller förbättrar skuggningsförmågan ytterligare.

C-80 UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa C-80-persiennen har blivit populär tack vare sin mellanbreda lamell och förmågan att skugga större fönster. Lamellerna har en bredd på 80 mm och eftersom de är böjda i en C-form går det att vrida persiennen åt båda håll. Givetvis behöver du inte oroa dig för att de skadas. Vridalternativet är då nästan samma som persienner för inomhusbruk.

C-60 UTVÄNDIG PERSIENN

De externa C-60-persiennerna erbjuder ett perfekt val för skuggning av interiören med ljusreglering för mindre områden. Lamellerna har en bredd på 60 mm och eftersom de är böjda i en C-form kan du enkelt vrida persiennen åt båda håll. Vridalternativet är då nästan samma som persienner för inomhusbruk.

F-80 UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa F-80-persiennen har C-formade lameller som är 80 mm breda. Den passar främst för skuggning av fönster på administrativa byggnader och större fönster i kommersiella byggnader. Den största fördelen med F-80-persienner är den låga stapelhöjden. Därmed tar en upphissad persienn upp väldigt lite av fönstrets fria höjd.

EXT-50 UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa persiennen EXT-50 är en praktisk lösning för mörkläggning av mindre fönster för ett rimligt pris. Lamellerna är 50 mm breda och har en C-form utan böjda kanter. Den stora fördelen med denna typ är att den har den lägsta staplingshöjden i kategorin fasadpersienner.

EXT-50 H UTVÄNDIG PERSIENN

Den externa persiennen EXT-50 H har det mest fördelaktiga priset av alla fasadpersienner. Lamellerna är 50 mm breda och C-formade. Den är lämplig för skuggning av mindre fönster. Dess största fördel är att den har den tunnaste staplingen när persiennerna är upphissade.

 

Produktkatalog   

 
FASADPERSIENNER
RULLJALUSIER
MARKISER
SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM
VERTIKALA MARKISER
PERSIENNER
INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV
MYGGNÄT
 
 
 

Icke-bindande förfrågan

 
 
 

Tack för att du valde en produkt från vårt erbjudande.

Nu behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter så skickar vi ett icke-bindande erbjudande så snart som möjligt.

FASADPERSIENNER

RULLJALUSIER

MARKISER

SOLSKYDDLÖSNINGAR FÖR PERGOLA OCH UTERUM

VERTIKALA MARKISER

PERSIENNER

INVÄNDIGA SOLSKYDDSLÖSNINGAR AV VÄV

MYGGNÄT

 
 
Vänligen rekommendera en lämplig produkttyp
C-80 Vental utvändig persienn
C-80 utvändig persienn
C-60 utvändig persienn
F-80 utvändig persienn
EXT-50 utvändig persienn
EXT-50 H utvändig persienn
 
 
 
 
 

SAMTYCKE till att ta emot affärsmeddelanden elektroniskt (lag nr 480/2004 Coll., § 7).
 
 
 
 

För snabbare bearbetning av priserbjudandet kan du ange följande grundläggande information i anteckningen:

 

CLIMAX-partner i närheten

 
 
 
 
 

Jaretegs Interiör AB

Alvestagatan 31

Borås

504 33

 
 

Tel.: +4633283333

E-mail: info@jaretegs.com

Allmänna affärsvillkor | Skadestånds- och klagomålsförfaranden

 

© Copyright 2020 SERVIS CLIMAX, a.s.
All användning av innehållet, inklusive mottagande, distribution eller ytterligare åtkomst till artiklar och bilder, är förbjuden utan skriftligt tillstånd från SERVIS CLIMAX, a.s. Förbjuden.

Denna webbplats använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om hur du använder den här webbplatsen delas med Google. Genom att använda dem godkänner du användningen av kakor.
 

 

jag förstår

 

 

Mer information

 

 

jag förstår   Mer information

 

 

       

OFFERT OCH KONTAKT

 
 
 

Kontakt

 

  +4633283333
     
  info@jaretegs.com

OFFERT OCH KONTAKT